Woonzorgcentrum de Benring

Samen met de Benring

Aan de rand van het dorp Voorst ligt het woonzorgcentrum de Benring. Een fijne woonomgeving met alle zorg die u nodig hebt.

 

 

De Benring heeft 72 appartementen. Hiervan zijn 33 éénkamerappartementen, 39 tweekamerappartementen en 2 appartementen voor kortdurend verblijf.

Het mooie en ruim opgezette terrein van de Benring biedt veel mogelijkheden tot het maken van een wandeling.

 

Mogelijkheden

U bent van harte welkom bij Trimenzo. Voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen biedt de Benring een prachtige omgeving, met daarin de juiste zorg en gezelligheid.

Niet op zoek naar een vast maar naar een tijdelijk onderkomen? De Benring heeft drie appartementen voor kortdurend verblijf. Hier kunt u tijdelijk verblijven om bijvoorbeeld uw mantelzorger tijdelijk te ontlasten of om te herstellen na een ziekenhuisbezoek.

Verblijf en begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking behoort tot een van de mogelijkheden. Dit gebeurt onder toezicht en verantwoordelijkheid van ’s Heeren Loo.

 

Geschiedenis

Omstreeks het jaar 1200 stond aan de rand van het dorp Voorst een boerderij genaamd ‘de Benring’. Op dezelfde plek werd in 1971 het "bejaardentehuis" de Benring geopend. Al meer dan 40 jaar levert Trimenzo hier goede zorg en diensten.

 

Zorg van Trimenzo

In overleg met de cliënt (of indien gewenst met diens mantelzorg) wordt de zorg- en dienstverlening afgestemd op uw behoeften en wensen en op de indicatie die is afgegeven door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Uitgangspunt hierbij is dat u zelf aangeeft wat u graag wilt en kunt. Hierdoor blijft uw onafhankelijkheid en zelfstandigheid zo groot mogelijk. 
Het leveren van zorg en diensten wordt uitgevoerd met respect voor een gelijkwaardige relatie tussen u en de medewerkers van Trimenzo.

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016