Nationale pannenkoekendag

20 maart 2013

Ook christelijke basisschool de Oase deed afgelopen vrijdag mee aan de nationale pannenkoekendag. Dit vergde enige voorbereiding. Alle leerlingen van de Oase mochten één oudere gast uitnodigen voor het eten van een heerlijke pannenkoek in het Oase restaurant. Opa’s, oma’s, buren, veel mensen waren ingegaan op deze enthousiaste uitnodiging van de Oase. Samenwerking school en Mens en Welzijn

Zes leerlingen uit groep zeven zijn naar de Martinushof geweest om ook daar pannenkoeken te bakken voor enkele bewoners. Dit waren Max Plevier, Michael van den Berg, Casper Schaap, Tessel ten Wolde, Liset Hulsebos en Selena Karrenbeld. Met veel plezier zijn zij daar onder leiding van een hulpouder bezig geweest en wat werd er van gesmikkeld! Diezelfde middag vond op de Oase de aftrap plaats tussen de samenwerking van de school en Mens en Welzijn Voorst. De vrijwilligers mochten allemaal een pannenkoek komen eten in het restaurant van de school en ondertussen kreeg men uitleg over het samenwerkingsproject. Al met al een erg gezellige en drukke dag op de Oase en gasten en leerlingen hebben genoten. Bent u nieuwsgierig geworden naar de Oase als school voor uw zoon of dochter?

 

OBS De Wiekslag Voorst

Traditiegetrouw organiseerde OBS De Wiekslag op vrijdag 14 maart jongst leden haar Pannenkoekendag. Tijdens deze feestelijke dag is de school omgetoverd tot een heus restaurant. Alle kinderen nodigden opa’s, oma’s of ouderen uit de buurt uit om een heerlijke pannenkoek te komen eten. De opkomst was net als andere jaren grandioos, maar gelukkig kon de keuken, geassisteerd door ouders, de drukte prima bolwerken. De bediening lag in handen van de leerlingen van groep 5/6, de keuken werd bemand door de leerlingen van groep 7/8. Het was net als voorgaande jaren weer een sfeervolle dag.

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016