Helpende (plus) Kleinschalig Wonen Voorst

In woonzorglocatie de Benring in Voorst heeft Trimenzo een kleinschalige woongroep voor ouderen met een vorm van dementie. Voor deze woongroep zijn we op zoek naar een helpende of helpende plus. Als helpende assisteer je bij de dagelijkse verzorging en verpleging van de cliënten. Je helpt cliënten bij het verrichten van ADL-activiteiten en signaleert bijzonderheden. Je voert licht verpleegtechnische handelingen uit waarvoor je bevoegd en bekwaam bent. Je bent inzetbaar voor verschillende diensten in het zorgteam.

Jouw profiel
Je bent gediplomeerd Helpende Zorg & Welzijn en beschikt bij voorkeur over aanvullende certificaten voor licht verpleegtechnische handelingen, waaronder medicatieverstrekking. De zelfstandigheid en eigen kracht van de cliënt staan voor jou centraal bij het uitoefenen van je functie. Je kunt binnen het team ook goed zelfstandig werken en past je makkelijk aan als de situatie (van de cliënt) hier om vraagt.

Werken bij Trimenzo
Het aantal uren wordt in overleg met jou bepaald. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Wil je doorgroeien naar de functie van verzorgende IG? Wij bespreken graag de opleidingsmogelijkheden met jou.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marije Jansen (teamcoördinator) via telefoonnummer 0571-283600 of e-mailadres hrm@trimenzo.nl.

Solliciteren
Solliciteer direct online of stuur jouw sollicitatie naar hrm@trimenzo.nl.

 

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016