Helpende plus team Grotenhuis

Voor het zorgteam in woonzorgcentrum het Grotenhuis zijn we op zoek naar een helpende plus. Als helpende plus assisteer je bij de dagelijkse verzorging en verpleging van de cliënten. Je ondersteunt cliënten bij het verrichten van ADL-activiteiten en signaleert bijzonderheden. Je bent inzetbaar voor verschillende diensten binnen het zorgteam.

Jouw profiel
Je bent gediplomeerd Helpende Zorg & Welzijn en beschikt over aanvullende certificaten voor licht verpleegtechnische handelingen, waaronder medicatieverstrekking. De zelfstandigheid en eigen kracht van de cliënt staan voor jou centraal bij het uitoefenen van je functie. Je kunt binnen het team ook goed zelfstandig werken en past je makkelijk aan als de situatie (van de cliënt) hier om vraagt.

Werken bij Trimenzo
Het aantal uren wordt in overleg met jou bepaald. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Wil je doorgroeien naar de functie van verzorgende IG? Wij bespreken graag de opleidingsmogelijkheden met jou.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HRM via telefoonnummer 0571-283600 of e-mailadres hrm@trimenzo.nl.

Direct solliciteren
Solliciteer online of stuur jouw sollicitatie naar:

Trimenzo
Afdeling HRM
Sint Maartenserf 85
7391 AG Twello
e hrm@trimenzo.nl

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016