Kwaliteit

Kwaliteitscertificaat
Bij Trimenzo staat kwaliteit van zorg- en dienstverlening hoog in het vaandel. Hiervoor is de kwaliteitsnorm Iso 9001:2015 als uitgangspunt genomen. Trimenzo is door Tüv Rheinland gecertificeerd. 

Kwaliteitssysteem
Trimenzo heeft haar kwaliteitsmanagementsysteem bottum-up opgebouwd. Dit betekent dat de processen in nauwe samenwerking met medewerkers zijn opgesteld. Periodiek wordt door een extern bureau een nieuwe certificering uitgevoerd op basis waarvan wordt vastgesteld of alle processen binnen de organisatie aan de eisen voldoen en het certificaat verlengd wordt. 

Kwaliteitskader Verantwoorde Zorg en cliënttevredenheid
Trimenzo werkt volgens de systematiek van het Kwaliteitskader Verantwoorde Zorg. De resultaten uit de klantervaring volgens de CQ index tonen met het cijfer 7,45 voor somatieke en het cijfer 7,95 voor de psychogeriatrische afdelingen, een relatief positief beeld van Trimenzo. Met het cijfer 8,8 voor de Thuiszorg & Hulp scoort Trimenzo boven het landelijk gemiddelde.

Zorgkaart Nederland
Bent u tevreden over de zorg van Trimenzo? Dan horen we dat graag!
U kunt uw mening met ons en anderen delen via de landelijke website van Patiëntenfederatie NPCF: www.zorgkaartnederland.nl.
Typ in het zoekveld 'Trimenzo', kies het onderdeel van de organisatie (locatienaam of thuiszorg) waar u uw mening over wilt geven en beantwoord de vragen. Uw ervaring kan anderen helpen bij het maken van de keuze over hun zorg en geeft Trimenzo waardevolle informatie over wat volgens u goed gaat en wat beter kan.
Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.
 

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016