Benring in Voorst weer als nieuw

26 juli 2017

De Benring heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan. Sinds 2016 is het een prachtig gebouw, op loopafstand van het centrum van Voorst. Met comfortabele, betaalbare woningen, indien gewenst zorg op maat in de buurt en veel ruimte voor ontmoeting. 

De nieuwe Benring is jouw huis als je wellicht een dagje ouder wordt, maar ook midden in het leven staat. Een plek waar je fijn kunt wonen in jouw eigen huurwoning waar reuring is in de vele ontmoetingsruimtes in het gebouw. Naast de vrije verhuur is ook ruimte voor zorg op maat variërend van thuiszorg tot 24 uurszorg. Trimenzo en 's Heeren Loo bieden al jaren zorg en ondersteuning in de Benring.

Het gebouw heeft een speelse indeling met op elke verdieping een gezellig ingerichte woonkeuken, waar bewoners samen koken en eten of andere activiteiten doen. Ook de buren van de Benring en inwoners van Voorst komen regelmatig helpen met koken of een vorkje meeprikken. 

Zo is het mooi wonen in de Benring met zorg die bij de bewoner past. En waar ook een aantal jonge buurmannen en -vrouwen woont. Samen brengen we leven in de brouwerij: een plek waar mensen elkaar ontmoeten, van elkaar leren en voor elkaar zorgen. Bijzonder aan de Benring is ook dat zorgorganisatie Pluryn deelneemt. Jongeren van Pluryn met een lichtverstandelijke beperking en gedragsproblemen doen leer- werkervaring op in de Benring. Bijvoorbeeld bij het onderhoud van de tuin of helpen bij de schoonmaak.

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016