Bewoners waarderen goede woning Habion

22 juli 2016

Klanttevredenheid: veilige en toegankelijke woning
De bewoners geven hun woning gemiddeld het rapportcijfer 7,8. Bewoners waarderen vooral het gevoel van veiligheid in hun woning. Ook zijn zij te spreken over de toegankelijkheid van hun woning en de nabijheid van zorg. De bewoners hebben een gemiddelde leeftijd van 80 jaar. Opvallend is dat het internetgebruik onder hen nauwelijks onderdoet voor dat van andere leeftijdscategorieën. Voor Habion een extra reden om de komende jaren stevig in te zetten op verdere dienstverlening met automatisering.

Blijven verbeteren
Habion is trots op de dingen die goed gaan en wil die natuurlijk vasthouden. De aanbevelingen uit het klanttevredenheidsonderzoek neemt de woningcorporatie ter harte. Daarbij zet het bedrijf in op verdere verbetering en versnelling van het afhandelen van huur gerelateerde vragen en verzoeken van bewoners.

Over Habion
Habion is een landelijk specialist in huisvesting voor ouderen (11.000 verhuureenheden) en wil ouderen een veilig en gezellig thuis bieden, waar ze zo lang mogelijk betaalbaar, veilig en prettig kunnen wonen en leven. Het bedrijf zet de komende jaren in op transformatie van het bestaande (zorg)vastgoed. Zo maakt Habion deze gebouwen toekomstgericht. Zie ook www.habion.nl en www.een2ejeugd.nl.

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016