Brasserie Korderijnk 'verwent' vrijwilligers

29 juli 2016

TWELLO- Bij brasserie Korderijnk staat het jaar 2016 in het teken van het 100-jarige bedrijfsjubileum. De afgelopen maanden is er op gezette tijden al aandacht besteed aan dit unieke jubileum waarbij al talrijke dorpelingen betrokken zijn geweest. Zo werden alle Twellose basisscholieren uit groep 8 'getest' op hun kennis over etiquette tijdens een praktijkdiner.

In het voorjaar werden de bezoekers van de muzikale lunch extra getrakteerd. Personeelsleden en hun vrienden kregen een geweldige avond met DJ aangeboden waarbij volgens Rogier Korderijnk het dak er af ging. En dit allemaal in kader van: ‘’100 jaar Korderijnk vieren wij met het dorp.’’

Afgelopen vrijdag werden de Twellose vrijwilligers (ruim 200) ontvangen voor een hapje en een drankje. De Zonnebloem, het Rode Kruis, Mens en Welzijn, Trimenzo en Casa Bonita zijn organisaties die niet zonder de inzet van vrijwilligers kunnen. De familie Korderijnk dragen deze, veelal onbaatzuchtige vrijwilligers, een warm hart toe en lieten dat blijken door voor hen een gezellige middag te organiseren. Dat een en ander geweldig werd gewaardeerd bleek uit de dankbetuigingen zoals van Geert Gerritsen (Zonnebloem), ‘’dit is een uniek gebeuren dat je nergens anders vindt’’. In de loop van het resterende jaar heeft brasserie Korderijnk nog enkele jubileum verrassingen in petto, welke dat zijn blijft nog even geheim.

Bron: Voorster Nieuws 27 juli 2016

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016