Chillen met de ouderen bij AOC

24 mei 2017

TWELLO.- Afgelopen vrijdag heeft Stichting Tamara in samenwerking met AOC Oost in Twello een geweldige dag met en voor de ouderen mogen verzorgen. Was was het weer een geslaagde dag met vrolijke gezichten. De ouderen werden 's ochtends om half elf door de leerlingen bij het Grotenhuis opgehaald en in colonne liepen zij met rollators en rolstoelen richting AOC. Dit ritje was een en al gezelligheid want een gezellige jonge heer van vroeger vond het geweldig met al dat jonge spul om hem heen. Als een gentleman kwam hij bij AOC aangelopen met wel 6 bodyguards om zich heen. Daar beelf het niet bij want hij zette zelfs een lerares van AOC op zijn rollator en toerde haar door de school. Na het dollen gaven de leerlingen de ouderen een rondleiding door de scholl bij o.a. techniek, bloem en bij de dieren. En hoe leuk is het als je iemand van in de tachtig daar ziet zitten op de rollator tussen de jongelui met een slang om haar/zijn nek? Na het bekijken en aanraken van diverse vreemde dieren was het tijd om te gaan dineren. De leerlingen hadden een heerlijk menu voorbereid van aspergesoep tot lekkere schnitzel met aardappels en groenten. De leerlingen aasden nog op wat vlees wat misschien over zou zijn maar de ouderen vonden het veel te lekker en hebben de pannen schoon leeg gegeten.

Na afloop kregen de ouderen nog een heerlijk toetje van tiramisu, heerlijke griesmeelpudding of hangop. Toen de pannen leeg waren zijn de ouderen aan het werk gezet en mochten ze een prachtig bloemstukje maken ook weer begeleid door leerlingen. Toen iedereen tevreden achter zijn pronkstuk zat hebben ze de dag gezamenlijk afgesloten met een borreltje waarbij de advocaat met slagroom rijkelijk werd rondgedeeld.

Kortom een dag die de mensen van Stichting Tamara, leerlingen en leerkrachten van AOC, maar ook de ouderen niet snel zullen vergeten. Zij zijn blij en trots als stichting dat ze dit soort mooie projecten waar kunnen en mogen maken in de gemeente Voorst. Dist is mede mogelijk gemaakt door ontvangen donaties en giften en opbrengsten van de eigen georganiseerde activiteiten zoals ook de Ronde van Terwolde die dit jaar op 27 augustus plaats vind.

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016