De Benring zoekt vrijwilligers

24 februari 2014

Woonzorgcentrum de Benring in Voorst zoekt vrijwilligers voor de receptie en de bibliotheek. In de Benring is een enthousiaste groep vrijwilligers actief, die behoefte heeft aan uitbreiding. Ter aanvulling op het bestaande vrijwilligersbestand zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers die inzetbaar zijn voor de receptie en de bibliotheek.

Het vrijwilligerswerk voor de receptie bestaat o.a. uit gasten ontvangen, lichte administratieve werkzaamheden en het fungeren als aanspreekpunt voor bewoners. De receptie is van maandag tot vrijdag geopend. Indeling van de dagen en tijden zijn in overleg. Daarnaast zoeken we vrijwilligers die op dinsdagmorgen de vrijwilligers van de interne bibliotheek willen ondersteunen. Een van de taken is het ronddelen van boeken aan de bewoners van de Benring. Begin maart start in de Benring een uitleenpunt van bibliotheek Brummen/Voorst voor inwoners uit het dorp Voorst en omgeving waarvoor ook hulp van vrijwilligers wordt gevraagd. Voor beide vacatures geldt dat enige computerkennis vereist is.

Voor meer informatie kunt u op werkdagen tussen 10.00 – 16.00 uur contact opnemen met: 
Woonzorgcentrum De Benring
Diana Kruitbos
tel. 0575 – 50 16 36
e-mail dkruitbos@trimenzo.nl 

Hebt u altijd al eens iets willen doen als vrijwilliger voor ouderen, maar liggen uw kwaliteiten of interesses op een ander vlak dan hierboven genoemd, neem dan ook contact op. Samen kunnen we dan kijken naar andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. 

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016