Directeur-bestuurder Trimenzo vertrekt

11 december 2017

Trimenzo neemt eind februari 2018 afscheid van haar directeur-bestuurder Henk Jan van Essen. Henk Jan kwam op 1 mei 2012 in dienst bij Trimenzo, een zorginstelling die zorg biedt aan ouderen in de woonzorgcentra de Martinushof en het Grotenhuis in Twello, de Benring in Voorst en aan thuiszorgcliënten in de gemeente Voorst.

Henk Jan van Essen: “In de zorg is veel veranderd en Trimenzo moest daar op inspelen. Dit is een zeer intensief proces geweest. Samen met het managementteam, de medewerkers en vrijwilligers zijn we er in geslaagd de organisatie om te vormen naar het bieden van zwaardere zorg in zowel de drie locaties als in de thuiszorg. Al deze ontwikkelingen vroegen om een nauwe samenwerking met verschillende partners. Dit waren voor mij boeiende samenwerkingen waarin de belangen van de cliënt altijd centraal stonden”.

Na alle veranderingen in de afgelopen jaren kan Trimenzo verder in een proces waar nu rust en stabiliteit centraal gaan staan. Voor Henk Jan voelde dit als een passend moment om zich te richten op een nieuwe uitdaging als docent bedrijfskunde bij de academie School of Commerce and Entrepeneurship van Saxion Hogeschool.

Voorzitter Raad van Toezicht Agnes Vos: “Wij vinden het jammer dat Henk Jan weggaat. We hebben samen een boeiende tijd meegemaakt waarin vele veranderingen hebben plaatsgevonden. We begrijpen en respecteren de keus die hij maakt en wensen hem het beste toe in zijn nieuwe baan. De komende tijd bekijken we hoe de opvolging geregeld gaat worden.”

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016