Druk bezochte winterfair

16 februari 2015

VOORST. - Honderden belangstellenden maakten zaterdag gebruik van de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de voordeur van De Nieuwenhof. IJsseldal Wonen en Trimenzo gaven informatie over het wonen en de zorg in De Nieuwenhof.       

In het nieuwe appartementengebouw zijn nog enkele appartementen te huur. Op de begane grond was er een te bezichtigen. Van die  mogelijkheid werd gretig gebruik gemaakt. Wat opviel was het enorme terras en het prachtige uitzicht. Burgemeester Penninx opende de winterfair om 10.00 uur. In twee tenten, de gangen en het restaurant stonden de kraampjes opgesteld van lokale ondernemers die goede zaken deden. Kinderkoor Toppie zong en er klonk volop muziek. Schminken voor kinderen en een schoonheidsbehandeling konden afgewisseld worden met het proeven van allerlei lekkere hapjes. Trimenzo directeur Henk Jan van Essen prees de geweldige samenwerking met IJsseldal Wonen binnen De Nieuwenhof: “Elke dag staat er in De Nieuwenhof een coördinator voor de bewoners klaar. Zij helpt met allerlei praktische zaken en het aanvragen van extra zorg, zoals huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging en alarmsignalering. Wie gasten krijgt kan een van de twee logeerkamers huren.” In het restaurant kunnen bewoners gezellig samen eten of koffie drinken.

Te koop
Het complex van de voormalige serviceflat staat nog steeds te koop. Het is aan de eventuele nieuwe eigenaar of de twee andere appartementengebouwen nog gerealiseerd gaan worden zoals eerst het plan was.  Daarvoor zal het bestaande maar lege deel van de ‘oude’ Nieuwenhof nog gesloopt moeten worden.

Bron: Voorster Nieuws d.d. 11 februari 2015

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016