Geslaagde zomermarkt de Benring

04 juli 2014

Donkere wolken hingen woensdagochtend 18 juni boven Voorst. De organisatie had tafels rondom het voorplein van woonzorgcentrum de Benring in Voorst geplaatst en de standhouders hadden hun waren al uitgestald.

Helaas kwam er ’s middags vlak voor aanvang van de zomermarkt een regenbui. Met hulp van de vele vrijwilligers en medewerkers werd alles opgepakt en in de hal en de recreatiezaal neergezet en kon de zomermarkt toch van start.

 

Diverse artikelen waren te koop of te bezichtigen. Veel was zelfgemaakt door de vrijwilligers en medewerkers van Trimenzo en ook door de cliënten van ’t Kruiswerk in Voorst. Zo was er mooi houtsnijwerk, kaarten, schilderijen, ringen en mozaïek artikelen. Ook de stand van het Rode Kruis met handwerkartikelen ontbrak niet. Voor de inwendige mens werd ook gezorgd. Naast de koffie en thee was er heerlijk schepijs. Ook kon er een gokje worden gewaagd bij het enveloppen trekken. Kinderkoor Toppie zorgde voor de muzikale omlijsting. Zij zongen diverse liedjes en bespeelden  muziekinstrumenten.

 

De organisatie kijkt terug op een geslaagde eerste zomermarkt, ondanks het regenachtige begin. Vele mensen uit Voorst en omgeving zijn geweest en dit zorgde voor een gezellige sfeer in woonzorgcentrum de Benring.

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016