Kerstpakkettenmarkt voor medewerkers en vrijwilligers Trimenzo

21 december 2016

TWELLO.- Het openen van een kerstpakket is voor velen een spannend moment, want wat zal de inhoud van het pakket zijn? Voor de medewerkers en vrijwilligers van Trimenzo was het dit keer aan hun zelf hoe het kerstpakket er precies uit zou zien.

vorige week woensdag organiseerde Trimenzo een kerstpakkettenmarkt voor al haar medewerkers en vrijwilligers in de hal van het Grotenhuis. Ondanks alle bezuinigingen vindt de directie dat dit jaarlijkse gebruik gewoon door moet gaan. Trimenzo vindt dan ook belangrijk om een iedere te bedanken voor de grote inzet in het afgelopen jaar. Een jaar waarin juist deze sector te maken kreeg met tal van ingrijpende veranderingen die een enorme impact hebben op medewerkers, vrijwilligers en cliënten.
Tijdens de kerstpakkettenmarkt ontvangt een ieder voor 20 euro aan vouchers om een eigen pakket samen te stellen. Tal van lokale ondernemers waren aanwezig om hun producten met korting aan te bieden waardoor de waarde van het kerstpakket nog hoger kwam te liggen. Directuer Henk Jan van Essen geeft aan: 'In het verleden was er een budget van 30 euro, met dit model behouden de medewerkers dezelfde waarde en waren wij in staat om de vrijwilligers een identiek aanbod te doen binnen hetzelfde totaal budget, zodat betaalde en onbetaalde medewerkers gelijkwaardig zijn in de bedankattentie.' Mooi dat de ondernemers zich verbonden voelen met de lokale zorgorganisatie, hun korting tijdens deze dag mag dan ook gezien worden als een sponsoring.

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016