Langste borrel (hapjes) tafel

06 september 2017

VOORST.- Zaterdag 23 september is het Nationale Burendag. In het dorp staat deze zaterdag veel op het program om de dorpelingen samen te brengen. De initiatiefnemers van het Voorster Kookboek organiseren dit jaar de 'Langste borrel (hapjes) tafel van Voorst' samen met Woonzorgcentrum de Benring.

Deel zelfgemaakte hapjes
Het sfeervolle terrein aan de achterzijde (bij de vijver) van de Benring is de locatie voor de meterslange tafel. Iedereen is welkom om hier aan te schuiven tussen 14.00 en 17.00 uur. En wat is nu mooier dan op Burendag met zelfgemaakte hapjes met je buren te delen. Of je nu een Voorster Kookboek als inspiratiebron gebruikt of je komt met iets geheel nieuws, neem een schaal hapjes mee voor op tafel en deel!

De lekkerste appeltaart?
Aan de bar is koffie, thee, fris, bier en wijn verkrijgbaar. De eerste kop koffie en thee krijgen de bezoekers aabgeboden door de Benring. En bij de koffie of thee een punt appeltaart van de Floraliawedstrijd 'Heel Voorst bakt appeltaart'. (Kijk op Facebook bij Floralia 2.0 voor meer informatie over deze wedstrijd.) Benny Wagenaar van Bentertainment verzorgt de muziek.

Kids Kook & Kunst
Kinderen die graag een handje helpen in de bediening kunnen tijdens Burendag zelf hapjes maken, uitserveren en opeten natuurlijk.Daarnaast kunnen zij creatief aan de slag, bijvoorbeeld met het maken van koksmutsen. Met meerdere springkussens bij de Benring en alle activiteiten van Floralia 2.0 rondom de Wiekslag hoeft geen kind zich te vervelen.
Meer informatie over de Langste borrel (hapjes) tafel van Voorst is te verkrijgen bij Paul Bril (06 531 811 60) of Carla van Bosheide (06 250 949 60).

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016