Loop jij ook mee met de Trimenzo-loop op vrijdag 5 april?

03 april 2013

Op vrijdag 5 april vindt de eerste Trimenzo-loop plaats. De start/finish is op het voorplein van het nieuwe Grotenhuis dat de dag daarvoor feestelijk wordt geopend. De opbrengst van dit evenement komt ten goede aan stichting ‘Lieke wil Leven’.

Kidsrun en 5 kilometer
De loop bestaat uit een kidsrun van 1 kilometer die start om 18.00 uur. Hiervoor worden alle kinderen van harte uitgenodigd om zich aan te melden. Het inschrijfgeld is € 2,50 per kind, maar je kunt je natuurlijk ook laten sponsoren om meer geld in te zamelen voor het goede doel.  En wanneer je de finish hebt bereikt krijgen alle kinderen een mooie medaille!
Aansluitend start om 19.00 uur een ‘iedereen kan ‘t’ loop van 5 kilometer (twee rondjes van 2,5 kilometer). Het inschrijfgeld hiervoor bedraagt € 5,00. 

Opbrengst Trimenzo-loop voor ‘Lieke Wil Leven’
Aan deze loop wil Trimenzo graag een goed doel verbinden. Het inschrijfgeld komt daarom ten goede aan de stichting ‘Lieke Wil Leven’. Als zorgorganisatie die deel uitmaakt van de Voorster gemeenschap is Trimenzo erg begaan met het lot van de 5-jarige Lieke die lijdt aan een ernstige vorm van Neuroblastoom. De organisatie wil daarom graag haar steentje bijdragen aan dit goede doel en geld inzamelen voor de behandeling in Amerika. Trimenzo hoopt dat veel mensen aan de Trimenzo-loop zullen deelnemen en zo een mooi bedrag bij elkaar lopen voor Lieke. 

Inschrijven
Voor zowel de kidsrun als de 5 kilometer kun je je vrijdagavond voor aanvang van de loop inschrijven bij de start/finish op het voorplein van woonzorgcentrum het Grotenhuis, Binnenweg 2 in Twello. 

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016