Open huis in het nieuwe Grotenhuis op zaterdag 6 april: u bent van harte welkom!

03 april 2013

Deze week is het dan zover: het nieuwe Grotenhuis wordt feestelijk geopend! Een gebeurtenis die Trimenzo niet ongemerkt voorbij laat gaan. Het worden drie feestelijke dagen vol leuke activiteiten.    

Het nieuwe woonzorgcentrum Het Grotenhuis is heel mooi geworden. Daar zijn de bewoners en medewerkers trots op, en dat wil Trimenzo graag delen met iedereen die hiervoor belangstelling heeft. Daarom opent Het Grotenhuis zaterdag 6 april tussen 10.00 en 16.00 uur haar deuren! 

Tijdens het Open huis kunt u via een rondleiding de nieuwbouw bewonderen. In de centrale hal wordt informatie gegeven over wonen in het zorgcentrum en over Trimenzo Thuiszorg & Hulp en Trimenzo Particuliere Zorg & Diensten. Maar ook over werken en leren bij Trimenzo kun je die dag informatie krijgen: maak kennis met oom Bert en tante Lenie, de mascottes van de landelijke campagne voor werken in de zorg, of ervaar hoe het voelt om in een tillift te zitten. Voor de kinderen wordt een kleine puzzeltocht in het woonzorgcentrum georganiseerd en daarbij zijn vanzelfsprekend prijsjes te winnen!

En natuurlijk is er voor iedereen een kop koffie/thee of een ijsje bij de ijscokar van Talamini. 
Komt u op zaterdag 6 april ook het nieuwe Grotenhuis bewonderen? U bent van harte welkom!

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016