Overname van de huishoudelijke zorg van Trimenzo door Gelder Thuiszorg een feit

04 mei 2016

Twello.- Begin dit jaar is de overname van Trimenzo door Gelder Thuiszorg definitief vormgegeven. In samenwerking met Trimenzo en de Gemeente Voorst heeft Gelder Thuiszorg de huishoudelijke zorg over een heel aantal huishoudens in de Gemeente Voorst overgenomen. Inmiddels is de startfase afgerond en zijn alle cliënten ondergebracht bij Gelder Thuiszorg.

Eind 2015 gaf Trimenzo aan haar focus meer te willen leggen op verpleging, verzorging en begeleiding. hierdoor kwam de overname van de huishoudelijke zorg ter sprake en was Gelder Thuiszorg de partij die de kwaliteit en zorg kon overnemen. De indicatie-uren van de cliënten, de aanbesteding van de gemeente en de arbeidscontracten zijn overgenomen door Gelder Thuiszorg. Een aantal maanden na de definitieve overname is de startfase nu voorbij. De medewerkers en hun cliënten hebben kennisgemaakt met Gelder Thuiszorg. Bij kennismaken hoort niet alleen het leren kennen van elkaar maar ook van elkaars werkwijze. Sommige zaken gaan anders dan gewend was, maar dat biedt kansen en mogelijkheden. Inmiddels vindt iedereen zijn weg en kan er gebouwd worden aan de zorg in de Gemeente Voorst.

Gelder Thuiszorg staat voor de verbetering van de kwaliteit van het leven, door afgestemde zorg te verlenen voor de mens. Elk mens heeft een eigen gezicht met de daarbij behorende eigen wensen. Sinds enige jaren is Gelder Thuiszorg o.a. actief in de gemeente Voorst.

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016