Programma Week van Zorg en Welzijn 12 tot en met 17 maart

01 maart 2018

Woensdag 14 maart van 10.00 tot 14.00 uur
Open dag in de Martinushof, Sint Maartenserf 85 in Twello

Wonen bij Trimenzo
We vertellen je graag meer over (tijdelijk) wonen in de Benring, het Grotenhuis of de Martinushof en over de mogelijkheden om zorg te ontvangen in de thuissituatie.

Werken en leren
Ook wanneer je meer wilt weten over werken bij Trimenzo of wat je als vrijwilliger kunt betekenen voor de bewoners in de woonzorgcentra, informeren we je graag.

Ervaar de zorg!
Samen ervaren hoe het is om in de zorg te werken of zorg te ontvangen. Je kunt ontdekken hoe het is om in een tillift of rolstoel te zitten of iemand uit bed te tillen.

Bekijk een kortdurend verblijf appartement
Je kunt tijdelijk in de Martinushof verblijven om mantelzorgers te ontlasten of om te herstellen na ziekenhuisopname.

Beter bekend met dementie
De casemanager dementie en psychiatrie van Trimenzo houdt een presentatie om 10.30 uur en 12.30 uur over dementie. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen of een gesprek.

Voel je fit in de Beweegtuin
De buurtsportcoach van Voorwaarts is aanwezig om 9.30-11.00 uur. Je kunt gezellig meebewegen op de verschillende beweegtoestellen.

Bezichtiging ruimte dagbesteding
Mens en Welzijn stelt de dagbestedingsruimte open ter bezichtiging tussen 10.00-12.00 uur en 13.00-14.00. Vanaf 10.45 uur kunt je deelnemen aan muziek en spel activiteit en om 13.15 uur gezellig binnen diverse beweegoefeningen.

Trefpunt Duistervoorde
In het Trefpunt ontmoeten buurtbewoners elkaar dagelijks en worden er activiteiten georganiseerd voor en door de bewoners van de wijk zelf. Laat u informeren wat zij zoal aan activiteiten op hun programma hebben. Om 14.00 uur is er Politiek Café in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen.

 

Woensdag 14 maart 10.00 tot 12.00
Barista bus in het Grotenhuis

Er komt een barista bus met verschillende soorten koffie. Barista Van Jan schenkt voor alle bewoners, vrijwilligers en medewerkers een bijzondere kop koffie in met wat lekkers erbij. Dit wordt mogelijk gemaakt door Zorgkantoor Midden IJssel.

 

Zaterdag 17 maart 11.00 tot 15.00 uur
Open dag de Benring, Tuinstraat 51 in Voorst

In Voorst is een programma samengesteld op drie verschillende locaties bij 't Kruiwerk, De Beele en de Benring. 

Kraak de kluis
Kinderen kunnen bij alle drie de locaties een deel van de code verzamelen, waarmee ze in de Benring een kluis kunnen openen waar een kleine verrassing in zit.

Benring
In de Benring is een kleruwedstijd, kun je aan de koffietafel in gesprek met Woonzorgcoöperatie Voorst e.o., deelnemen aan een rondleiding en een rondje fietsen op een duofiets. Zowel in de Benring als in de Martinushof vertellen de medewerkers van Trimenzo u meer over het (tijdelijk) wonen in de woonzorgcentra en over de mogelijkheden om zorg te ontvangen in de thuissituatie. Ook als je meer wilt weten over werken, leren of vrijwilligerswerk bij Trimenzo kun je je laten informeren tijdens de open dag in de Benring.

Onder alle bezoekers bij Trimenzo wordt een waardebon verloot voor een smoothiepakket, naar eigen smaak samen te stellen bij Van Hees Versmarkt in Twello.
Je bent van harte welkom tijdens de open dag in de Martinushof en de Benring. 

 

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016