Ruim 100 'snert'-wandelaars

15 januari 2014

VOORST - Storm en regen weerhielden wandelaars er niet van om massaal deel te nemen aan de door Habion, Trimenzo en ’s Heerenloo georganiseerde snertwandeling. De door de Oudheidkundige Kring Voorst uitgezette wandeling voerde de deelnemers langs historische plekken in de buurschap Noord Empe.

Door de grote groep was uitleg per plek onmogelijk. Iedereen kreeg daarom een routebeschrijving met uitleg en foto’s op papier mee. Bovendien deelde Trimenzo poncho’s uit om in ieder geval de mensen in rolstoelen droog te houden.
Op de terugweg werden de wandelaars bij de Bolkhofsweg overvallen door een hoosbui: wandelaars die de weg wisten, haastten zich via de kortste weg naar De Benring waar de snert wachtte. In de recreatiezaal van het verzorgingshuis genoten wandelaars en een aantal bewoners die niet meeliepen (totaal 140 personen) van een snertmaaltijd, gekookt door restaurant ’t Geveltje met ingrediënten van Keurslager Aalpoel en Super Boogman en roggebrood (Bakker Bril) met spek.
Voor wandelaars die de route nog een keer onder betere weersomstandigheden willen lopen is de routebeschrijving nog beschikbaar: info@okvvoorst.nl of 0575-502104 G. Groenewold. 

 

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016