Trimenzo wil haar hulpen overdragen aan Gelder Thuiszorg

11 december 2015

TWELLO - De negentig huishoudelijke hulpen van de Voorster zorgorganisatie Trimenzo krijgen zeer waarschijnlijk in Gelder Thuiszorg een nieuwe werkgever. Deze Twellose organisatie wil ook de circa 700 cliënten van Trimenzo overnemen die huishoudelijke verzorging ontvangen. Zij behouden daardoor hun vertrouwde hulp en voor de medewerkers verandert er behalve de werkgever niets.

Trimenzo en Gelder Thuiszorg hebben inmiddels een intentieverklaring getekend voor deze overdracht van de zogeheten Wmo BV van Trimenzo. Directeur-bestuurder Henk Jan van Essen van het nu nog ruim 400 medewerkers tellende Trimenzo legt het plan maandagavond voor aan de Raad van Toezicht.

Serieuze speler
Jeroen van Delsen, directeur van Gelder Thuiszorg, heeft net als Van Essen een heel goed gevoel over de beoogde deal. ,,We zijn een kleine organisatie die dolgraag wil groeien. Dit is een prachtige kans om een serieuze speler op de thuiszorgmarkt te worden.''

Streven van Trimenzo en Gelder Thuiszorg is de overdracht van de huishoudelijke hulpen per 1 februari 2016 te effectueren. Na het wegvallen van de Wmo BV houdt Trimenzo een Diensten BV en AWBZ BV over.

Bron: de Stentor 11 december 2015

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016