Tweede editie Trimenzoloop

23 december 2013

Afgelopen jaar is ter ere van de opening van woonzorgcentrum het Grotenhuis voor het eerst de Trimenzoloop georganiseerd. Dit was een zeer geslaagde dag. Daarom wil Trimenzo samen met TITUS Loopsport een vervolg geven aan deze loop. Deze tweede editie van de Trimenzoloop vindt plaats op zaterdag 29 maart 2014.

Energiek vooruit met Trimenzo
De Trimenzoloop past als evenement goed bij het vitaliteitsbeleid waarmee Trimenzo in 2013 is gestart. Het werken in de zorg wordt zwaarder en medewerkers moeten langer doorwerken door het verschuiven van de AOW-leeftijd. Om medewerkers inzetbaar te houden en vitaal met pensioen te kunnen laten gaan, biedt de organisatie onder het motto Trimenzo Energiek Vooruit! diverse voorzieningen voor medewerkers en wordt aandacht geschonken aan een gezonde leefstijl en werkomgeving.  

Iedereen kan meedoen
Iedereen die hardlopen leuk vindt, of je beginner bent of al een geoefende loper, kan meedoen met de Trimenzoloop. Geen of weinig hardloopervaring? Dan is dit misschien het moment om te beginnen. TITUS Loopsport start 6 januari a.s. met een nieuwe hardloopcursus van 12 weken. Deelnemers aan deze cursus lopen in maart gratis mee met de Trimenzoloop. Meer informatie over de hardloopcursus leest u op de website www.titusloopsport.nl.

Aanmelden kan nu al!
De start en finish van de Trimenzoloop is dit jaar bij woonzorgcentrum de Martinushof in Twello. Er zijn twee afstanden: vijf of tien kilometer. Inschrijven voor de Trimenzoloop kan op de website www.inschrijven.nl. De kosten voor deelname zijn € 7,50 p.p.

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016