Verbouwing Benring van start

30 januari 2015

VOORST. - Door het overhandigen van het stuur van de fiets waarop de directeuren van Habion en Trimenzo de recreatiezaal binnenreden droegen Habion, Trimenzo en ’s Heerenloo symbolisch de verbouwing over aan de woonzorgcoöperatie UA Voorst en omgeving.

In hun korte toespraken benadrukten de heer Boerefijn (Habion) en de heer Van Essen (Trimenzo) dat de verbouwing niet alleen maar leuk is. De verbouwingswerkzaamheden brengen overlast en spanning. Het belangrijkste is echter: “U kunt hier blijven wonen.”
Er staat de komende tijd veel te gebeuren met het hoofdgebouw van de Benring. Het aannemingsbedrijf Van Lente uit Deventer start met de sanering van aanwezig asbest. Daarna begint de renovatie. Bij de verbouwing van de Benring wordt een aantal woningen vergroot, waardoor van de huidige 96 appartementen er 74 over blijven. Om bewoners zo min mogelijk te belasten, hoeft elke bewoner maar één keer te verhuizen naar een tijdelijk appartement. Voor dat doel staan er nu appartementen leeg en is er een tijdelijke opnamestop. Voor vragen of klachten houdt de aannemer elke week op donderdag een inloopspreekuur van 11.00 tot 12.00 uur in de Benring. Daarnaast is aannemer Van Lente voor buurtbewoners telefonisch te bereiken op telefoonnummer: (0570) 63 12 18

Bron: Voorster Nieuws d.d. 28 januari 2015

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016