Zorg in Huis Hunderen van start

10 december 2015

Na een lange periode van plannen maken en verbouwen is de renovatie van Huis Hunderen klaar. Op 1 december jl. is de eerste bewoonster in Huis Hunderen kom wonen. Hiermee is ook de zorg in Huis Hunderen van start gegaan. Vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week is de zorg aan de bewoners van de particuliere woonzorgvoorziening geregeld.

 

Buren op bezoek

Zodra je het de hal van Huis Hunderen betreedt voel je de warme sfeer die in het huis heerst. Een smaakvolle inrichting geheel in de stijl van het historische pand maar voorzien van alle gemakken van nu. Vooruitlopende op de ingebruikname van het landhuis waarin in totaal tien wooneenheden zijn gerealiseerd, zijn vorige week de buren van Huis Hunderen uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. De reacties waren positief ‘Het is met heel veel smaak en stijl gedaan’ was de reactie van één van de bezoekers. Ook de medewerkers van Trimenzo waren uitgenodigd om ‘Wat een verandering met de Open Monumentendag. Hier is echt hard gewerkt.’ Was een veel gehoorde opmerking.

 

Koetshuis

Aan het naastgelegen koetshuis wordt op dit moment de laatste hand gelegd. Het ligt in de bedoeling dat deze in januari wordt opgeleverd zodat ook op korte termijn negen wooneenheden klaar zijn voor gebruik.

 

Informatieavonden

In de komende tijd zullen er met regelmaat informatieavonden worden georganiseerd in Huis Hunderen. Belangstellenden kunnen dan meer informatie krijgen over het wonen in Huis Hunderen, de zorgverlening en de financiële mogelijkheden. Voor het wonen met zorg in Huis Hunderen worden weliswaar maandelijkse woonservicekosten in rekening gebracht, maar het is echt niet zo dat dit alleen is weggelegd voor rijke mensen, zoals velen denken. Natuurlijk staat tijdens de informatiebijeenkomsten ook een rondleiding op het programma. De eerste bijeenkomsten zijn gepland op woensdag 16 december van 19.30 – 21.30 uur en op donderdag 17 december a.s. van 15.00 – 17.00 uur. Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan via de website www.huishunderen.nl of per e-mail via info@huishunderen.nl. De data voor de bijeenkomsten in het nieuwe jaar vindt u op de website.

Bron: Voorster Nieuws d.d. 9 december 2015

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016