Verpleging en verzorging

 

 

Als inwoner van de gemeente Voorst en omgeving wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Soms is dit door omstandigheden tijdelijk of langdurig niet mogelijk. Trimenzo Thuiszorg & Hulp wil u graag de helpende hand bieden.

Samen met u
De verzorging van Trimenzo Thuiszorg & Hulp wordt geboden in overleg met u. De wijkverpleegkundige stemt samen met u af wat uw wensen en behoeftes zijn. Dit leggen we vervolgens vast in een zorgplan.

Kleine teams
Trimenzo Thuiszorg & Hulp werkt in kleinschalige teams vanuit de kantoren in onze woonzorgcentra, de Benring, het Grotenhuis en de Martinushof. Ieder team bestaat uit verzorgenden, een verpleegkundige en een wijkverpleegkundige. De wijkverpleegkundige is een belangrijke spil in uw zorgverlening. Zij zorgt voor een goede communicatie tussen u als cliënt en de huisarts, zorgverleners en andere belangrijke partijen.

24 uur per dag, 7 dagen per week
Omdat de zorg niet alleen overdag nodig is maar ook ´s nachts biedt Trimenzo Thuiszorg & Hulp 24 uur per dag zorg. Wij regelen met u de juiste inzet. Binnen een half uur zijn we bij de cliënt thuis, ook in het buitengebied.

Kwaliteit
Trimenzo streeft er continu naar om voor u de beste zorg te kunnen leveren, mede hierdoor, en door de toewijding van onze gemotiveerde werknemers zijn we in bezit van kwaliteitscertificaten Tuv en ISO 9001.

Trimenzo bij u in de buurt
Trimenzo richt zich op de inwoners van de gemeente Voorst. Hierdoor is onze organisatie overzichtelijk en zijn de communicatielijnen kort. Trimenzo is dus altijd dicht bij u in de buurt.