Verpleegkundige niv. 5/6

Trimenzo is op zoek naar een HBO-verpleegkundige (niv.5/6). Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg in jouw werkgebied. Je bewaakt het methodisch werken, stelt verpleegkundige diagnoses voor de te bieden zorg en wordt ingezet bij complexe zorgsituaties in de woonzorgcentra en/of thuiszorg. Je onderhoudt nauw contact met de medewerkers van de zorgteams en coacht hen op hun professionaliteit. Jouw inbreng brengt de kwaliteit van zorg op een hoger niveau. Als verpleegkundige draai je mee in de bereikbare verpleegkundige achterwacht.

Jouw profiel
Je bent gediplomeerd verpleegkundige op HBO-niveau en je hebt relevante werkervaring. Je bent ondernemend, initiatiefrijk en beschikt over goede communicatieve en coachende vaardigheden. De eigen kracht en regie van de cliënt staan voor jou centraal bij het uitoefenen van je functie. Je kunt goed zelfstandig werken en past je makkelijk aan als de situatie (van de cliënt) hier om vraagt.

Werken bij Trimenzo
In deze functie werk je gemiddeld 28 uur per week. Een ander aantal uren is bespreekbaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Een overeenkomst voor onbepaalde tijd is bespreekbaar.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM via telefoonnummer 0571-283600 of e-mailadres hrm@trimenzo.nl.

Direct solliciteren
Solliciteer online of stuur je sollicitatie naar:
Trimenzo
Afdeling HRM
Sint Maartenserf 85
7391 AG Twello
e hrm@trimenzo.nl

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016