Verzorgende IG flex

Trimenzo is op zoek naar verzorgenden die vanuit het flexteam de zorgteams in Twello en Voorst kunnen versterken. Tijdens je werk ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze cliënten, zowel in de woonzorgcentra als in de thuiszorg. Je begeleidt en ondersteunt cliënten bij het verrichten van ADL-activiteiten en stimuleert zelfredzaamheid. Je signaleert veranderingen en bijzonderheden in de gezondheid en het gedrag van de cliënt en onderneemt passende actie. Je bent flexibel inzetbaar voor verschillende diensten in meerdere zorgteams.

Jouw profiel
Je bent gediplomeerd verzorgende niveau 3 IG en hebt bij voorkeur relevante werkervaring. De eigen kracht en regie van de cliënt staan voor jou centraal bij het uitoefenen van je functie. Je kunt goed zelfstandig werken en past je makkelijk aan als de situatie (van de cliënt) hier om vraagt. 

Werken bij Trimenzo
Het aantal uren per week is bespreekbaar en wordt samen met jou bepaald. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. 
Voor meer infomatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HRM via telefoonnummer 0571-283600 of e-mailadres hrm@trimenzo.nl.

Direct solliciteren
Solliciteer online of stuur je sollicitatie naar:

Trimenzo
Afdeling HRM
Sint Maartenserf 85
7391 AG Twello
e hrm@trimenzo.nl

Deel dit via