Verzorgende IG thuiszorg Twello

Voor onze thuiszorgteams in Twello zijn we op zoek naar verzorgenden IG. Als verzorgende ben je samen met jouw collega's van het team verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging en verpleging van cliënten in de thuissituatie. Je begeleidt en ondersteunt cliënten bij het verrichten van ADL-activiteiten en stimuleert zelfredzaamheid. Je signaleert veranderingen en bijzonderheden in de gezondheid en het gedrag van de cliënt en onderneemt passende actie. Samen met je collega's bewaak je de kwaliteit van zorg en draag je bij aan een goede organisatie van het team, bijvoorbeeld door het vervullen van een teamrol. Je bent inzetbaar voor verschillende diensten.

Jouw profiel
Je bent gediplomeerd verzorgende niveau 3 IG en hebt bij voorkeur relevante werkervaring. De eigen kracht en regie van de cliënt staan voor jou centraal bij het uitoefenen van je functie. Je kunt binnen het team ook goed zelfstandig werken en past je makkelijk aan als de situatie (van de cliënt) hier om vraagt. 

Werken bij Trimenzo
Het aantal uren wordt in overleg met jou bepaald, maar ligt bij voorkeur tussen 12 en 24 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Wil je doorgroeien naar de functie van verpleegkundige? Wij bespreken graag de opleidingsmogelijkheden met jou. Een overeenkomst voor onbepaalde tijd is bespreekbaar.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HRM via telefoonnummer 0571-283600 of e-mailadres hrm@trimenzo.nl.

Direct solliciteren
Solliciteer online of stuur jouw solliciatie naar:

Trimenzo
Afdeling HRM
Sint Maartenserf 85
7391 AG Twello
e hrm@trimenzo.nl 

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016