Verzorgende IG

Voor onze zorgteams in Twello en Voorst zijn we op zoek naar verzorgenden IG. Als verzorgende ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging en verpleging van een aantal cliënten in de thuissituatie en/of woonzorgcentra. Je begeleidt, stimuleert en helpt cliënten bij het verrichten van ADL-activiteiten en signaleert bijzonderheden. Je bent inzetbaar voor verschillende diensten binnen het zorgteam.

Jouw profiel
Je bent gediplomeerd verzorgende niveau 3 IG en hebt bij voorkeur relevante werkervaring. De eigen kracht en regie van de cliënt staan voor jou centraal bij het uitoefenen van je functie. Je kunt binnen het team ook goed zelfstandig werken en past je makkelijk aan als de situatie (van de cliënt) hier om vraagt. 

Werken bij Trimenzo
Het aantal uren wordt in overleg met jou bepaald, maar ligt bij voorkeur tussen 12 en 24 uur per week. Je werkt in een zelfstandig zorgteam met ongeveer 15 medewerkers. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Je functie is gewaardeerd in functiegroep 35. Wil je doorgroeien naar de functie van verpleegkundige? Wij bespreken graag de opleidingsmogelijkheden met jou. Een overeenkomst voor onbepaalde tijd is bespreekbaar.

Direct solliciteren
Solliciteer online of stuur een sollicitatiebrief naar:

Trimenzo
Afdeling HRM
Sint Maartenserf 85
7391 AG Twello
t 0571 - 28 36 00
e hrm@trimenzo.nl 
 

 

 

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016