Verzorgende Kleinschalig Wonen (KSW) flex

In woonzorglocatie de Benring in Voorst heeft Trimenzo een kleinschalige woongroep voor cliënten met een vorm van dementie. Voor deze woongroep zijn we op zoek naar een flexibel inzetbare verzorgende. Als verzorgende draag je zorg voor een veilige en rustige woonomgeving voor de cliënten. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging en verpleging en begeleidt cliënten bij de (dagelijkse) activiteiten. Je bent inzetbaar voor verschillende diensten op basis van een flexcontract.

Jouw profiel
Je bent gediplomeerd verzorgende niveau 3 IG. Je hebt relevante werkervaring en affiniteit met de doelgroep. De eigen kracht en regie van de cliënt staan voor jou centraal bij het uitoefenen van je functie. Je kunt binnen het team ook goed zelfstandig werken en past je makkelijk aan als de situatie (van de cliënt) hier om vraagt.

Werken bij Trimenzo
Je werkt op basis van een oproepcontract en bent flexibel inzetbaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Je functie is gewaardeerd in functiegroep 35. Wil je doorgroeien naar de functie van verpleegkundige? Wij bieden je graag opleidingsmogelijkheden. Een overeenkomst voor onbepaalde tijd is bespreekbaar.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marije Jansen (teamcoördinator) via telefoonnummer 0571-283600 of e-mailadres hrm@trimenzo.nl.

Solliciteren
Solliciteer direct online of stuur een sollicitatiebrief naar hrm@trimenzo.nl.
 

 

Deel dit via

Laatste nieuws

23 oktober 2017
06 september 2017
02 november 2016