Leren en werken

Wil je werken en leren op hetzelfde moment? Werk je graag met mensen in een baan waar iedere dag anders is? Dan zit je bij Trimenzo goed! Trimenzo is een leerbedrijf dat samen met diverse scholen jouw zorgopleiding kan verzorgen.

Leren en werken
Je kunt je werk combineren met een BBL-opleiding. Tijdens je opleiding ga je ongeveer één dag per week naar school, de overige dagen doe je praktijkervaring op bij Trimenzo.

Kansen
Bij Trimenzo kun je doorgroeien. Je kunt niet alleen (verder) opgeleid worden tot MBO-niveau 3 en 4 of HBO-niveau 6, maar je ook binnen de organisatie verder ontwikkelen.

Zij-instroom
Voor mensen die willen instromen vanuit een ander werkveld heeft Trimenzo een zij-instroom traject. Als je zij-instromer wordt, ga je via Trimenzo een beroepsgerichte opleiding volgen. De duur hiervan is afhankelijk van je werkervaring. Vaak kun je deze versneld afronden en snel aan het werk in de zorg.

Interesse? Neem contact op met de afdeling hrm of stuur een open sollicitatie.
Voor het schooljaar dat start in september 2019 zijn er helaas geen opleidingsplaatsen meer beschikbaar. Voor februari 2020 zijn er wel mogelijkheden. Wil je daar op wachten? Graag gaan we dan met je in gesprek om te kijken wat we tot de start van de opleiding voor elkaar kunnen betekenen.