Trimenzo als werkgever

Bij Trimenzo steken we onze ambitie niet onder stoelen of banken. We willen continu de kwaliteit van onze zorg verbeteren, en daar hebben we jou bij nodig. Wij vragen van onze medewerkers dat ze actief meedenken en pro-actief handelen en werken. Altijd streven naar betere zorg. En meegaan met de vele veranderingen. Geen dag is het zelfde in de zorg, en dat maakt dat het werk afwisselend en leuk is.

Omdat we weten dat we veel van onze medewerkers vragen, zetten we hier ook veel tegenover. Bij Trimenzo krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. We bieden ook extra arbeidsvoorwaarden, zoals ons meerkeuzesysteem, diverse collectieve (zorg)verzekeringen en korting op sportfaciliteiten.

Trimenzo vindt gezond en veilig werken erg belangrijk. Daarom is er aandacht voor goede werkomstandigheden, maar ook voor de inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers. Dat doen we onder de naam Trimenzo Energiek Vooruit! In 2015 heeft er bij Trimenzo een project plaatsgevonden rond duurzame inzetbaarheid. Dit project is mede gefinancieerd met ESF-subsidie voor duurzame inzetbaarheid.