Kleinschalig wonen

Wonen in een beschermde woonomgeving met zorg en hulp die is afgestemd op uw behoefte. Dit is mogelijk bij het kleinschalig wonen van Trimenzo.

Dementie
Mensen met dementie hebben behoefte dagelijkse structuur met begeleiding in een veilige en vertrouwde omgeving. Hier is 24 uur per dag begeleiding aanwezig die ingesteld zijn op psychogeriatrische bewoners.

Deskundigheid
Trimenzo stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de zorg en dienstverlending. Omdat we deze hoge kwaliteitsnorm hanteren beschikken we over de kwaliteitscertificaten HKZ en ISO 9001.

Prettig wonen
Het kleinschalig wonen biedt een prettige, huiselijke omgeving waarin een kleine groep mensen woonvoorzieningen, zoals een huiskamer, keuken en tuin deelt, en waar ieder een eigen appartement heeft. Wij vinden het heel belangrijk dat u zichzelf hier op uw gemakt voelt en we stemmen daarom de leefomgeving zoveel mogelijk af op wat u gewend bent.

BOPZ
Bij het kleinschalig wonen is de wet Bijzondere Opnemingen in Psychiatrische Ziekenhuizen (BOPZ) van kracht. Deze wet is bedoeld voor mensen die door psychiatrische aandoeningen of dementie onvrijwillig opgenomen zijn.

In dit informatieblad vind u hier meer informatie over

Mantelzorg
Mantelzorg is onmisbaar binnen kleinschalig wonen. Onder mantelzorg verstaat Trimenzo vrienden, familie of kennissen die ondersteunen bij de verzorging.

Aanmelden
Voor meer informatie over het aanmelden voor Kleinschalig Wonen bij Trimenzo vindt u op de pagina aanmelden kleinschalig wonen