Woonzorgcentrum het Grotenhuis

Samen met het Grotenhuis

In het centrum van Twello ligt het woonzorgcentrum het Grotenhuis. Een gezellige locatie met een prachtige beeldentuin.

 

 

In en rondom dit in 2012 nieuw gebouwde woonzorgcentrum hangt een fijne en gemoedelijke sfeer. Het Grotenhuis biedt 32 zorgplaatsen in zeer ruime appartementen (+- 70 m2). Rondom de prachtig centraal gelegen locatie kunt u heerlijk wandelen, en heeft u alle voorzieningen in de buurt.

 
Mogelijkheden

U bent van harte welkom bij Trimenzo. Voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen biedt het Grotenhuis een prachtige woonomgeving, met daarin de juiste zorg en gezelligheid.

 

Geschiedenis

Het Grotenhuis is vernoemd naar het voormalige landgoed ‘Grotenhuis Veenhuis’ dat vroeger op deze plek stond. In de hal hangt een steen met het familiewapen van de familie Grotenhuys-ten Boerlo. Deze steen is waarschijnlijk afkomstig uit het oude landhuis. Al in 1894 werd op deze plek een ziekenhuis geopend. Na de sluiting van dit ziekenhuis werd in 1956 het bejaardentehuis Het Grotenhuis in gebruik genomen. Het karakteristieke torentje dat op het oude Grotenhuis stond is behouden gebleven en staat op het voorplein van het nieuwe woonzorgcentrum.

 

Zorg van Trimenzo

In overleg met u (of indien gewenst met uw mantelzorg) wordt de zorg- en dienstverlening afgestemd op uw behoeften en wensen en op de indicatie die is afgegeven door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Uitgangpunt hierbij is dat u zelf aangeeft wat u graag wilt en kunt. Hierdoor blijft uw onafhankelijkheid en zelfstandigheid zo groot mogelijk.

Het leveren van zorg en diensten wordt uitgevoerd met respect voor een gelijkwaardige relatie tussen u en de medewerkers van Trimenzo.